Koonti: Lihapullat Bastardon tapaan, lohkoperunat ja majoneesikastike

Huhhuh, katsoin juuri, että viimeisin päivitykseni on tehty kesäkuussa. Olen selittänyt laiskuuttani kiireellä ja vaikka olenkin tehnyt safkoja tässä välissä, ei ole vain tullut kirjoiteltua. Kaipa sitä Bastardonkin pitää välillä lomailla kirjoittelutouhuista, jotta kynä pysyy terävänä. Nostan itseni niskakarvoista ilmaan, että saisin jatkossa vähintään yhden kirjoituksen kuukaudessa. TV:stä tutun Muna-Tomin sanoin, katotaan miten äijän käy!

Rouva Bastardo tilasi minulta lihapullia ja ranskalaisia, ei siis mitään hienostelusettiä. Ajattelin kuitenkin nostaa hieman vaatimustasoa kaupan valmiista eineksistä, joten klassisestihan tässä kävi: here we go again siis! Funtsin että köttbullarit voisi maustaa jotenkin kivasti, jollain yrtillä ehkä. Jatkaisin samaa linjaa lohkoperunoihin ja majoneesiin. Pamautin kengänkärjet kauppaa kohti ja tein tarvittavat investoinnit.

Muokkasin samalla blogini rakennetta. Nyt komponentit ovat omissa kirjoituksissaan. Löydät ne linkkeinä tuosta alta. Näin sinun ei tarvitse lukea siis koko tekstiä, jos haluat vaikka majoneesin ohjeen. Kätevää, vai mitä!

Tsekkaa ohjeet:



Duunasin jutut niin, että kun lihapullat menivät uuniin, paistoin perunat samalla. Tämän jälkeen vaihdoin vain niiden paikkoja eli potut uuniin ja pullat pannulle.

Tarjoilin tuotteet aika sekaisin, mutta asettelin ne lautaselle kuitenkin ajatuksen kanssa. Ideana oli laittaa toiselle puolelle enemmän pullia ja toiselle pottuja. Lusikoin koko komeuden päälle majokastikkeen. Koristelussa käytin runsaasti tuoretta timjamia. Myös sitruunamehulla olisi saanut jännän viban annokseen, mutta hoksasin tämän vasta jälkeenpäin.

Tuomio: Tämä oli tällainen mukavan iisi lauantai-illan setti. Simpsonit pyörimään, halpaa punkkua sekä simppeli annos lihapullia ja lohkoperunoita. Vain jalat pöydältä puuttuvat. Ei mitään hienostelua, ainoastaan hyvää ruokaa ja rentoa meininkiä. Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.

Ciao!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokonaisen lihan grillaaminen

Asiaa lihasta ja parhaasta hampurilaisesta

Paras flunssan taltuttaja: Valkosipulimaito!